Vítali sme.. Máj.


Ako je u nás už tradíciou, Zámocký park v Malackách žil aj tentokrát oslavami 1.mája. Narazíte na ľudí, ktorí "sú stratení" aj celý rok, v podstate je úsmevné, že niektorých vidíte vždy len v tento deň. No stretnutie itak zanechá vo veľa prípadoch milé pohladenie na duši. Rok od roku vidíte ako sa ľudia menia, alebo ako sa u nich zastavil čas. Hlavou prebehne pár spoločne prežitých chvíľ.. dobrých, zlých, silných.. vlastne sa mi v hlave premietne taký malý film. Lipnem na spomienkach, zbožňujem spomínanie a opätovné prežívanie. My introverti...

Nie je to jedlo, ani stánky s materiálnym potešením čo ma tiahne v tento deň do nášho kúsku lesa (aj keď si pravidelne každý rok odnesiem domov nejakú tú kryštálovú geodu O:-) , ani hudba pre mňa/nás nie je hlavným lákadlom. No aj tak sa tešíme na náš 1.Máj celý rok.
 Je to akýsi oblak, do ktorého sa ponorím keď prejdem hlavnou bránou. Možno sú to len májové spomienky z detstva, z puberty pri ktorých ma šteklí žalúdok v pozitívnom aj negatívnom. A možno na Malacky padne naozaj aspoň raz za rok oblak spokojnosti, dobrej nálady, pozitívnej energie.. (snáď to druhé)
Užívam si ho a chcem ho cítiť každý rok.
Povedzme si na rovinu, Malacky už nie sú tým čo bývali, a preto si cením každý jeden deň kedy to vnímam inak. 
O tomto som sa ale rozpísať nechcela...
☽ ☾☽ ☾
Mám pre vás po dlhšej dobe opäť zopár fotiek. Fotografmi sme boli tentokrát všetci zúčastnení - Pepo, Vanda, Juraj aj ja a ako tak môžem skromne zhodnotiť, talent kvitne v každom z nás ;-)
Ďakujem za krásne fotky. Moja maličkosť sa už len pohrala s farbami.

A ešte na záver.. chcem sa vám popýšiť s jedným z mojich najnovších a najkrajších výtvorov. 
To je ona. Kvetinová parta ši skôr koruna plná pivoniek, orgovánu a ruží. 
Úžasný to pocit ak ste zaľúbený do niečoho, čo ste sami vytvorili. Jednoducho sa neviete vynadívať.
Chcem, aby ku mne prirástla.


Sandra / kvetinová parta by čajová



Vanda / Sandra
Peter Bezúch (Pepo)


kvetinová parta / koruna by čajová

Pepo a Sandra / kvetinová parta by čajová

Dnes to cítim na tieto slová...
 Love, peace and flowers.
Sandra

♥ ☮ 


CONVERSATION

6 komentárov: