Špirála Rimmel Sexy Curves


Špirála Rimmel Sexy Curves (7.50€ za 8ml-0.27 oz) je jedna z mojich najobľúbenejších špirál vôbec. Stálicou, ktorú neprekonali ani posledné novinky od Rimmel. Vyskúšala som z tejto značky všetky špirály, ktoré máme dostupné v drogériách na Slovensku a táto sa z nich zaslúžene umiestňuje na prvom mieste :-)


Citujem: "Kratšie štetinky dodávajú objem a dlhšie riasy natočia a oddelia jednu od druhej." 
Áno súhlasím! 
Trojito zakrivená kefka označená ako "Triple Plump Bush" vyčarí naozaj veľmi pekný objem a riasi vytočí. Pracuje sa mi s ňou perfektne. Pretože je uzučká, ľahko sa dostane aj do ťažšie prístupných miest k inak zabudnutým riasam a ešte k tomu ich aj veľmi pekne oddelí.

Z dizajnu obalu som nadšená! Nikdy ma neomrzí a vždy si ho rada znovu prezerám. 
Kópiruje tvar ženského tela a k tomu tá úžasná metalická fialová farba... o korunke na uzávere ani nevravím ;-)
Jednoducho ak je výrobok dobrý a k tomu ešte niekto popracuje na dizajne.. je to skvelá kombinácia!


Zloženie je obohatené o kolagén, proteíny a vitamíny, ktoré počas dňa riasu posilujú. Dlho vydrží, s čistým svedomím môžem povedať, že celý deň..možno niekedy malinko opadá, ale je to naozaj zanedbateľný skoro neviditeľný detail.
Špirála je vhodná aj pre citlivé oči a nositeľky kontaktných šošoviek.

Na fotkách som naniesla dokonca len jednu vrstvu! Ak nanesiem dve, riasy vyzerajú skoro ako umelé :-)

Rimmel Sexy Curves Mascara

Táto špirála existuje aj vo vodeodolnej verzii (má tyrkysový obal), plánujem si ju najbližšie kúpiť, takže určite ju budem testovať a napíšem review.

Čo sa mi na tomto výrobku páči :
- kefka, s ktorou sa veľmi ľahko pracuje
- stredná dlho-trvácnosť
- výživa rias
- najúžasnejšie balenie
- cena

Čo sa mi nepáči :
---


HODNOTENIE -   8/10  (B+)


CONVERSATION

31 komentárov:

  1. No tak keď budem mať po nej také mihalnice ako ty, chcem ju okamžiteee!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na Tvých krásných řasách se ta řasenka asi moc nenadřela=) moc pěkná recenze.

    zlatosfera.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvelý typ, akurát sa mi moja špirála vysušila a vravela som si že potrebujem novú... Zajtra si ju bežím kúpiť! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tak ten poslední snímek s ním mám taky strašně ráda. V poslední době opravdu nekoukám na nic jiného, než na filmy, ve kterých hrál.

    Ale musím říct, že moje kamarádky byly tak v kině pohoršené, že jsem se divila, že se na začátku nezvedly a neodešly :D. A mně v tom kině př tom ještě ukápla slza :D.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já se bojím používat honě výrazný řasenky:D takže už několik let používám ten samej typ, tu nejlevnější z Avonu.. :D ale až změním názor-dík za recenzi!:):D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Keby že nemám pred výplatou tak si ju idem okamžite zaobstarať...ale ak mi spraví také úžasní riasy tak to ju kúpim aj keď už mám svoju obľúbenú špirálu kt. sa u nás v meste nedá kúpiť ...smola

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tak to vypadá moc dobře, a máš úžasné oči :))
    www.th3runway.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tak to je perfektní recenze, díky! Zrovna jsem se poohlížela po nějaké řasence, moje vlastní řasy totiž nejsou nic extra a tak hledám řasenku s malým kartáčkem, co se dostane všude, tohle vypadá jako dobrá volba. Jenže ty máš tak nádherné řasy a oči, že u tebe se ta řasenka fakt moc nenadře :D!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. looks like a good mascara, your eyes look beautiful!x

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Túto používam! :)) Je vážne skvelá

    OdpovedaťOdstrániť
  11. souhlasim, je dost dobra, taky jsem pouzivala, ale body minus za to, ze dlouho nevydrzi a taky se obtiskuje. Ale z tech cennove prijatelnejsich patri ke spicce :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. woww! no cool , dobre vediet , nabuduce aspon :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. ty rasy jsou z ni hrozne ulepeny... mam radsi cistsi naliceni

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ďakujem za všetky postrehy! :-)
    Práve nato som chcela poukázať... že z tých cenovo nižších patrí medzi Najlepšie!!
    Ak si ju náhodou kúpite, budem rada, ak mi sem na ňu napíšete Váš názor.. Ja som znej vážne nadšená ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. veľmi sa mi páči tá korunka na tom :) aj dizajn celkovo je super! i keď som kedysi Rimmel milovala, tak nepoužívam nič odtiaľ :D Akurát peňaženku rimmel mám :D

    OdpovedaťOdstrániť
  16. A prosím ťa ako dlho vydrží myslím nie na očiach ale v tube či rýchlo vysychá ...zrovna sa dnes chystám nejakú kúpiť lebo už mám doma hodne starú aj keď dobrú

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Keď sa zamyslím, vydrží v tube(nevyschnúť) dlho..tohoto sa podľa mňa nemusíš báť vôbec. Keď som si ju kupovala pred dvomi mesiacmi brala som si dve naraz, a tú druhú mám doteraz v šuplíku neotvorenú. Používala som ju každý druhý deň a stále necítim, že by jej dochádzali sily.
    Napríklad špirála od Avonu, ktorá bola nová veľmi dobrá, ma totálne nahnevala tým, že straaašne rýcho vyschla a už ani zďaleka nemaluje tak ako čerstvá po otvorení.
    Pri Sexy Curves od Rimmel to teda vážne nehrozí! :-)

    Ďakujem za pochválenie, chcela som trošku odlišný blog, ako tie na kotré väčšinou chodím..ale ešte sa samozrejme bude pomaly dotvárať :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Aj ja by som chcela nejaký skvelý design...no nič mam nenapadá a ani to nejak neviem he he ...tak ďakujem hneď si ju pobežím kúpiť a nevieš mi ešte poradiť...občas mi dost vypadajú mihálnice a musím čakať kým dorastu ...nepoznáš niečo na posilnenie rias ...

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Veľa značiek má výrobky na posilnenie rias..ale nie každému, každý pomôže.. to je tá najväčšia smola, že treba hľadať čo práve tebe sadne. :-/

    Ospevované bolo sérum na riasy od Loreal Renewall Lash Serum a ja som si ho utekala kúpiť aj keď mi riasy nepadali a bola som snimi spokojná... ??
    Po týždni používania mi riasy začali padať! :-O úplne som sa zľakla..možno mi nesedela nejaká látka, možno bola chyba práve v tom, že moje riasy nepotrebovali žiadnu plusovú výživu..
    Na fórach si dievšatá ale toto sérum pochvalovali..odvtedy som si nič na posilnenie rias radšej zamerne nekupila :-)
    Týmto ťa nechcem odstrašovať, ani hneď vravieť, že výrobok je zlý..ale takúto skúsenosť mám s ním ja :(

    Viem že na taketo výrobky sa sústreduje Talika(http://www.krasa.cz/talika/), čo je už ale drahšia značka.
    Séra na riasy ďalej nájdeš aj u Dermacol, Lancome, Dior.. nastal s nimi docela Bum! Veľa som čítala aj o odličovacích vodičkách a mliekach na oči, ktoré zabraňujú vypadávaniu rias..takže ak nabehneš do parfumky, alebo lekárne tak by ti mali vedieť poradiť!


    Ale... po jednom výrobku som hustejšie a dlhšie riasy mala ;-) ..Špirála Diorshow od Dior! Kúpila som si ju, pretože bola všetkýými ospevovaní ako jedna z NAJlepších vôbec.. mihalnice sú po nej naozaj pekné a keď som si všimla, že ich mám časom krajšie, hustejšie, dlhšie ..vypátrala som, že táto špirála obsahuje aj kopec výživných látok a vitamínov! Takže nevedomky som mala krajšie riasy po tomto zázraku, aj keď to nie je jeho hlavnou funkciou. Najbližšie sa o nej chystám urobiť review!

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Ďakujem...Ja som si kúpila minuli rok v Prahe riasenku od Dermacol a som s nou az do teraz spokojná je už stará rok ale ešte furt je skvelá...no často už ju nepoužívam predsa len už má rok...no u nás sa nedá kuiť...ja som počula že je dobrý aj rycinový olejček...na riasy a na obočie tak uvidím snáď niečo nájdem a potom sa ozvem s tou riasenkou že či som aj ja tak aspokojná ako ty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  21. ahojte su tri alebo dve farby obalov? a chcela by som sa spytať aky je medzi nimi rozdiel ta modra je vodeodolna to viem a ta druhá je obyčajná?

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Sú tri..fialová, tyrkysová a novinka čierna. Pokiaľ viem u nás je zatiaľ dostupná len fialová(klasická obyčajná) a tyrkysová(vodeodolná)..čiena by mala byť akousi vynovenou fialovou - mala by byť extra čierna.

    OdpovedaťOdstrániť
  23. aha no ja som si dneska kúpila tú tyrkisovú čiže vodeodolnú a som s nou spokojná vie fantasticky predĺžiť riasy no mne ich preĺžila asi o 5 alebo 6 milimetrov a keď som porovnala namalované a nenamalovane oko tak vtedy som zbada rozdiel v dlžke dokonca keď som si dala okuliare tak sa mi riasy dotýkali okuliarov no ako vravím som s nou úplne spokojna úplne všetko sa mi na nej páči nemam čo povedať ze je na nej niečo zlé.Je suprovááá xDDD a mam trinásť.

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Recenzia je pekná, ale na základe tvojich foto mihalníc by som si riasenku nekúpila. Veľmi ti ich zlepila a hrudkovala, nepáči sa mi to..

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Anonym : Väčšina drogériových špirál má ten finiš takýto.. pochopila som, že sa ti asi páčia prirodzenejšie nalíčené riasy..mohla by som ti odporučiť napríklad špirálu od Lavery, je to biokozmetika (dm)..táto špirála líči riasy ozaj jemnúčko a prirodzene.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Túto špirálu používam odkedy k nám prišla na trh a nemenila by som za žiadnu inú! Vždy mám pri sebe jednu staršiu, s ktorou si prečesávam mihalnice a novú, s ktorou si nanášam farbu a predlžujem mihalnice, ktoré sú nakoniec krásne husté. Vďaka tomuto štýlu líčenia sa som nikdy nemusela ani len pomyslieť na to, aby som si kúpila umelé mihalnice:).

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Anonymný - Aj mne veľmi sedí..chvália sú aj dlhoroční vizážisti..a ešte k tomu si myslím, že cena je veľmi priaznivá :-)

    OdpovedaťOdstrániť