Špirála Maybelline The Colossal Volum´ Express Cat Eyes


Špirála Maybelline The Colossal Volum´ Express Cat Eyes (9.40€ za 9.5ml) patrí medzi aktuálne novinky, ktoré nás lákajú všade možnou reklamou. Od Maybelline som si už dlho nič nekúpila a tak to napravila táto mačacia pomôcka...


Takže v prvom rade samozrejme nečakáme efekt ako v reklame. To je jasné, načo to hovorím...? Pretože stále je množstvo dievčat, ktoré tomu naozaj veria...a  čakajú to isté ako na počítačom upravenej slečne.
Na konci by namiesto špirály mali ukázať radšej umelé mihalnice, ktoré jej nalepili (aby bol teda ten efekt aspoň podobný).

Škoda, že nám reklama nikdy nič nepovie a my sme aj tak odkázané kupovať naslepo :-(

Moje váhanie pri kúpe mala na svedomí najmä zahnutá kefka. Ale povedala som si, dám jej šancu možno práve táto špirála zmení môj názor. Bohužiaľ sa tak nestalo...


So zahnutou kefkou sa mi pracuje oveľa ťažšie. Musíte si na ňu zvyknúť, alebo Vám proste musí sadnúť. 
Líčenie mi trvalo dlhšie, pretože som sa najmä ťažšie dostávala do zákutí oka a celkovo mi maľovala riasy akosi v nepravidelných dĺžkach - jednoducho viac piplačky. 
Mám rada dlhé spodné mihalnice - takže aj tu sa dostavilo trochu nepohody, keďže je zahnutá do oblúka, manipulácia bola ťažšia a ľahko som si škrkla aj mimo, na tvár. 

Riasy vytočí, dodá objem a dĺžku - áno súhlasím.

Výdrž má podobnú ako väčšina kolegíň v tejto cenovej kategórii - je schopná vydržať celý deň s tým, že trošku opadá, čoho sa zbavíte bez problémov.


Ale výsledný efekt je naozaj veľmi dobrý! Dokonca môj priateľ si všimol, že mám akési pekné mihalnice ;-)
 Posúďte sami ...

Špirála Maybelline The Colossal Volum´ Express Cat Eyes

Špirála Maybelline The Colossal Volum´ Express Cat Eyes

Špirála Maybelline The Colossal Volum´ Express Cat Eyes

Dostupná je len v jednom odtieni Wild Black(Very Black), čo je škoda... osobne prahnem často aj po hnedých odtieňoch.
O obsahu som toho veľmi nenašla, viem len, že obsahuje kolagén.


Obal mi v tomto prípade nesadol. Bude to tou žltou? Asi áno...Metalická oranžová môže byť, no celkovo to na mňa veľmi dobre nepôsobí. Ale prehováram sa - veď akože je jarná... :-)



Páči sa mi :
- výsledný efekt je veľmi dobrý
- obsah kolagénu
- stredná dlho-trvácnosť
- cena

Nepáči sa mi :
- zahnutá kefka, s ktorou sa mi ťažšie pracuje 
- balenie

Kúpila by som tento výrobok znovu? - Nie , pretože mi nevyhovuje zahnutá kefka

Odporučila by som tento výrobok kamarátke? - Áno, ak viem, že jej zahnutá kefka vyhovuje, pretože špirála v podstate spĺňa to, čo sľubuje - riasy vytočí, dodá objem a dĺžku.


HODNOTENIE -   7/10  (B)


__________________________________________________________________
__________________________________________________________________


Po dlhšom používaní

Špirála Maybelline The Colossal Volum´ Express Cat Eyes

Špirála Maybelline The Colossal Volum´ Express Cat Eyes

CONVERSATION

33 komentárov:

  1. Fiiiha mihalnice urobi naozaj krasne. Zahnutu kefku som ale este mala.........takze dilema.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zahnutu kefku som mala uz davnejsie a je uplna pravda ze si na nu treba zvykat. Ale vysledok vyzera vazne skvelo!!! Asi silno porozmyslam :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tiež mám rada dlhé spodné mihálnice ale zahnutej kefke neholdujem ..je to na mňa moc zložité a na to ja nemám čas mám radšej rovné kefky s ktorými sa ľahko manipuluje

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tuhle řasenku mám a jsem s ní spokojená, sice je pravda že se s ní hůř pracuje ale to mi moc nevadí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja ju mám, tiež mi na začiatku vadila tá zahnutá kefka. nevedela som aká bude. ale keď sa naučíš pracovať s tým, tak to ide super :) som s ňou veľmi spokojná

    OdpovedaťOdstrániť
  6. obal se mi moc líbí, ale vypadá to, že dost hrudkovatí

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tak to bych neoznačila vůbec jako super řasenku, vždyť máš šílený nános té řasenky, úplně ti to slepilo řasy a ještě hrudkovatí :( nic proti tobě, ale tohle by dobrá řasenka rozhodně dělat neměla.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. no, podle mě ti to řasy docela slepilo, celkově to vypadá hezky, ale slepovat řasy by ti řasenka asi neměla. já bych si ji asi nekoupila..
    www.th3runway.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Z takej blízkosti ako fotím, to tak naozaj vyzerá. Asi budem teda dávať aj celú tvár :-)
    Skúste si tak zblízka odfotiť oko a uvidíte to sami...Logicky to na takejto detailnej fotke vyzerá trochu inak ako keď sa pozeráte na niekoho z prirodzenej vzdialenosti.
    O niečo viac mi zlepila spodné riasy (dávam to za vinu zahnutej kefke, s ktorou sa mi spodné riasy maľovali o dosť nepohodlnejšie), ale inak nie je o nič horšia ako iné, čo sa týka hrudiek alebo zlepovania.
    Ale žienky, ak teda poznáte nejaký špirálový zázrak, sem s ním :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Taky se mi to zdalo trochu slepeny.
    Byla jsem zvedava a cvakla si oko tak zblizka.
    Panejo! Hruza! Moje oko vypada nejak hnusne! :D s tvym se to neda ani srovnavat.......rasy omnoho vic slepeny..az se stydim... vazne je dost klamlive.
    Urcite dej taky fotku cele tvare. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ja som si na zahnutú kefku celkom zvykla a tým aj odložila kliešte na vytáčanie.
    Vyzerá super! Ale asi tak krásne mihalnice ako tebe mi neurobí :( Cena je tiež celkom prijateľná, takže to vidím na 100% kúpu :)
    haha niektoré na seba pozerajú z veľkej diaľky......
    Robíš skvelé recenzie!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. ja mela ty ostatni žlutou a fialovou a da se rict,ze byly ok,nechce se mi za ne davat tolik penez kdyz rasenka od miss sporty udela stejnou parádu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. mala som túto ale tu obyčajnu nezahnutu a tá bola fajn,potom mi mama kupila nechtiac vodeodolnú a tá bola...bože ani olejom to nešlo dole!hnus!som ju musela dávať dole mastnou maríínou :D olejom a ešte aj vodou a aj odličovačom ,.staršné :Da tuto som si chela kupiť ale odradila ma cena tak som si tu zelenu od Rimmel

    OdpovedaťOdstrániť
  15. perfektní recenze :), už dloho přemýšlím, že zkusím jednu z těhle řasenek, ale zahnutý kartáček mi taky příliš nevyhovuje, i když, když není zahnutý moc,tak to jde...a neslepuje? mně přijde, že když už mi řasenka udělá dlouhé řasy, že zase hodně slepuje. Ty máš ale tak nádherné mihalnice a oči, že si myslím, že je budeš mít úžasné s každou řasenkou.

    OdpovedaťOdstrániť
  16. FENDI : Tu mám tiež, urobím o nej recenziu a porovnám s touto, kedže sa kartáčiky podobajú :-)

    Cookie : To je super, keď ti vyhovuje! Búraš názor, že sa s ňou nedobre manipuluje a to je treba :) Pretože každému nám naozaj vyhovuje niečo iné..

    lovelyhair : Ďakujem! No, ja by som ju to zhodnotila tak, že nezlepuje o nič viac ako iné..ja som si na tento efekt zvykla, ono zatiaľ žiadna mi perfektne tie riasy nerozčesala.. tu pri tej zahnutej kefke je to zlepovanie u mňa nachylnejšie najma v tom, že som zvyknutá si riasy maľovať cikcakovým ťahom a tu mi to vlastne ta zahnutá kefka trochu znemožňovala... musím ale asi dopísať, že na prvý krát som ich mala viac zlepené, ako keď som sa s ňou nalíčila 5 krát.. asi ta prax s kartáčikom. Viem, ale..že ja zostávam pri klasickej rovnej kefke :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. nad tou sem uvažovala při minulé koupi řasenky a teď budu potřebovat novou a tudíš díky tvemu postu si jí asi koupím:)
    + SI NÁDHERNĚ PŘÍŘODNĚ KRÁSNÁ holka!! :)
    follow!!
    http://mumsaidicould.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  18. hlavne na tych detailnych fotkach je vidiet, ze je tam echt efekt stracich noziek :) Myslim, ze si to prehnala s mnozstvom.

    OdpovedaťOdstrániť
  19. ja som si ju teraz kúpila a je úplne perfektná..ja si už od pradávna kupujem len zahnuté, takže mám v tom už nejakú tú prax..možno by si mala začať používať kefku na mihalnice..tá ich krásne oddelí..

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Káťa : Ďakujem! :)
    lučiak : ..mmm dala som len jednu vrstvu. Bude to kvoli kefke..nedobre sa mi s nou pracuje :P
    Mia : Super ked sa ti s nou dobre pracuje :-) Ja som akosi zvyknuta na tie klasicke..

    Vazne sa Vam zdaju take zlepene? :-D
    Suhlasim ,ze s inou spiralou, na ktoru som zvyknuta, ich mam zlepene menej.. Ale mne sa to vôbec nezda zle..este mi ich aj dievky naokolo chvalili :D
    Ale sak ved.. kazda sme zvyknuta inak. Snad recenzia pomoze, to je jej zamer :)

    OdpovedaťOdstrániť
  21. hmm tak to je opravdu rozdíl..řasebka vypadá na tvých očích dost dobře..na zahlé kartáčky jsem zvyklá..v době kdy je ještě nikdo nevymyslel jsem si svou uplně obyčejnou řasenku tvarovala do obloučku...je to daleko lepší ....mimochodem krásné oči.)

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Ja som si ju kupila ako prvu ked som ju skusila prvy raz nevedela som s nou pracovat ale druhy treti to uz slo mam ju uz asi 2 mesiace a je super riasi urobi krasne tak ako tej slecne na obrazku . Ja osobne mam kratke riasi ale s touto riasenkou su dlhe huste vytocene no uzasna je ked si budem najblisie niejaku kupovat tak jednine so zahnutou kefkou :) zahnuta kefka sa mi osvedcila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  23. s touto riasenkou som spokojná aj napriek zahnutej kefke(s tou sa dá naučiť líčiť zhruba do týždňa)musím ale poznamenať, že určite NEZLEPUJE MIHALNICE tak ako je to na tvojej fotke...to je len výsledok asi piatich vrstiev, že??? menej je niekedy viac ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Anonym : Máš pravdu, nezlepuje toľko ako na fotke. Mám tam dve vrstvy.. sú zlepené najmä kvôli tomu, že sa mi s kefkou horšie pracovalo, musela som si zvyknúť. S každou kefkou sa pracuje inak, tu sa mi osvedčil cik-cak..zo strany na stranu..
    Teraz ju používam tou obrátenou stranou a vyhovuje mi to viac, dokonca sú aj krajšie oddelené :-) uf.. dám nové foto ? :D

    OdpovedaťOdstrániť
  25. ahojte baby, nečítala som všetky vaše príspevky ale mám pre vás taký malý tip... ja si často kupujem lacné špirály len preto aby som mala novú farbu a vždy mám v zálohe starú vyschnutú špirálu, ktorú mám osvedčnú, že nezlepuje mihlanice a krásne ich prečeše a nakoniec ňou doladím nános tej novej špirály. je to fakt jednoduché. pouvažujte ;o)

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Tie riasy sú teda poriadne zlepené, rozmýšľala som nad jej kúpou, ale keď som videla fotky na viacerých blogoch, hneď som si to rozmyslela. Takto podľa mňa pekne namaľované oči nevyzerajú. :-/

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Dobrá riasenka? Toto? Riasy zlepené alá pavúčik, o hrudkách nehovoriac.. Nie, nie.. to nie je nič pre mňa.. Po tomto rozhodne netúžim..

    OdpovedaťOdstrániť
  28. som rada, že sú vám moje recenzie nápomocné :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  29. ach tie pavucie nozky

    OdpovedaťOdstrániť
  30. ale inac krasne modre oci to ti musim uznat

    OdpovedaťOdstrániť
  31. Páči sa mi, ako si túto riasenku zhodnotila :) A máš krásne modré oči :3 Kika

    OdpovedaťOdstrániť
  32. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť