LUSH! originálna prírodná kozmetika


LUSH - ručne vyrábaná prírodná kozmetika, na ktorej vzniká závislosť...upozorňujem Vás, podľahnete! :-)

Pri výrobe využívajú len 100% prírodu a to doslova - ovocie, zeleninu, bylinky, éterické oleje, kvety, morské riasy... Nepoužívajú živočíšne tuky a svoje výrobky netestujú na zvieratách! LUSH taktiež vedie v tomto smere rôzne kampane a snaží sa poukázať na zastaralé a kruté praktiky voči zvieratám! Ale ich odlišnosť sa skrýva hlavne v nápaditosti, tvare a vôňach..no posúďte sami!

Pena v tvare jahodového rezu, šumivé gule nasýtené éterickými olejmi, ktoré sfarbia vodu do červena, zelena, modra..krémové peny plné olejov v tvare koláčikov, ktoré by ste najradšej zjedli a mnohooo ďalšieho. Prípravky na tvár, na vlasy, na telo - peelingy, šampóny, masky, mydlá, želé, parfumy nebudete vedieť po čom prv siahnuť! Všetky výrobky sú úplne čerstvé, každý jeden deň dovážajú nové a nové ihneď po zaschnutí :-)


Okrem toho je LUSH veľmi pohotový a nájdete u nich stále nové a nové limitované edície inšpirované najbližších sviatkom. Ponúkajú nádherné darčekové sady, ktoré sa stali veľmi obľúbené...jednoducho sa nikdy nestane, že takýmto darčekom sklamete.

Svoje sídlo má LUSH vo Veľkej Británii, v súčastnosti existuje viac ako 600 obchodov v 43 krajinách. A bol aj tu u nás..presnejšie v Auparku v Bratislave. Bohužiaľ tam už tento skvelý obchod nenájdete..tak obrovská škoda! Najbližšia predajňa k nám je vo Viedni, Budapešti alebo v Prahe. Taktiež je možnosť objednávky cez internet. Navštívte ich českú http://www.lushcz.cz/ alebo anglickú stránku http://www.lush.co.uk/ , kde si bližšie preštudujete výrobky a aj ceny. Odporúčam objednávať z anglickej stránky! (výrobky aj poštovné vychádza totiž lacnejšie)

Pretože som si nevedela vybrať, nasmeroval ma priateľ na vzorky LUSH, ktoré ma vyšli cez 10€ aj s poštovným (ebay). Včera sme testovali prvé tri sáčiky a asi nikdy sme sa nemydlili radšej :-) chceme viac, chceme všetko, chceme tie veľké balistiky!

Pozrite si krátke video, sú tak čarovné...



Naše prvé vzorky

 Všetky vonia tak krásne, pozor! Nejedlé! :-)

Review (popis, fotky a video) našej prvej balistiky Twilight TU

CONVERSATION

6 komentárov:

  1. Osobne som skúsil červené, žlté a modré mydlo. Balené bolo vo valčeku v priehladnej fólií. Efekt spočíval v tom, že človek sa s tým môže pohrať ako s plastelínou a potom sa s tým umyť alebo s tým prať (ručne). Červené a modré neskutočne páchlo a po použití sa muselo vyčistiť umyvadlo lebo ostávalo od spomínaných: "prírodných farbív". Žlté malo peknú vôňu vanilky. Tiež máme balzam na pery, ktorý používa priateľka. Jediná jeho nevýhoda je, že sa musí nanášať prstom čo je trochu nepraktické.
    V skratke - nedostať to zadarmo, tak sa k tomu nikdy nedostanem. Takže o závislosť na týchto produktoch, fakt netreba mať strach.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. @Tomáš Kresse
    :-))
    Aj to je skúsenosť a ja som rada, že si sa s ňou podelil.
    To je tak so všetkým, niekomu to sadne a niekomu zase nie.
    Mne zostala závislosť na balistikách a krémových kúpeloch. Skúste dať ešte tomu šancu ;-) určite nie každý ich výrobok sa podaril, samozrejme.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj,kde, prosim ta,si na ebay kupila tie vzorky? A ako pozeram,tak pozeram,to postovne vychadza z uk ovela drahsie...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tomas patri medzi typickych konzumentov ktorym ide skor o pohodlnost ako o zdravie :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ahoj tieto produkty si objednavala z ciech ?

    OdpovedaťOdstrániť