Alverde - Krása z prírody

Chcem Vám predstaviť kozmetiku, ktorá je určite väčšine z Vás už známa. Možno okolo nej prechádzate bez povšimnutia a ani neviete, aké blahodárne účinky so silou prírody sa v nej skrývajú :)



Čoraz viac ľudí vyhľadáva prírodnú bio kozmetiku, či už pre pocit aspoň malého návratu k prírode, z rôznych presvedčení ako ochrana životného prostredia, výber kozmetiky netestovanej na zvieratách, kvôli citlivej pokožke...
Nech už je dôvod akýkoľvek všetky tieto podmienky spĺňa prírodná nemecká biokozmetika Alverde. Je to vysoko účinná kozmetika, ktorá je vyrobená výlučne z rastlinných zložiek. Ponúka 100 % prírodnú krásu od hlavy až po päty :-)

Vznikla ako v poradí druhá vlastná značka spoločnosti dm drogerie markt už v roku 1989, kedy sa prírodná kozmetika predávala len v špecializovaných predajniach. Výrobky sa vyrábajú výlučne v Nemecku! Značka alverde bola vytvorená s cieľom ponúknuť zákazníkom kvalitnú a hlavne dostupnú kontrolovanú prírodnú kozmetiku.

Alverde nesie pečať kvality od BDIH (Bundesverband deutscher Industrie- und Handelsunternehmer – Spolok nemeckého priemyslu a obchodu).
Týmto označením garantuje, že sa pri výrobe produktov veľmi starostlivo zaobchádza s účinnými a ošetrujúcimi látkami. Taktieže produkty neobsahujú syntetické vonné, farbiace a konzervačné látky! Nevyužívajú sa ani geneticky pozmenené suroviny či ožarovanie. Alverde je najpredávanejšou prírodnou kozmetikou v Nemecku!

Výrobky prechádzajú pravidelnou kontrolou kvality a sú dermatologicky testované, pričom je striktne vylúčené testovanie na zvieratách.




U tejto značky nájdete všetko čo potrebujete! Pleťová kozmetika alverde zahrnuje prípravky na čistenie, osvieženie, starostlivosť a ochranu pre suchú, citlivú, ako i normálnu a zmiešanú pleť. Z účinných rastlinných látok je použitá najmä divá ruža, nechtík lekársky, aloe vera, avokádo a morské riasy. Ponúka taktiež veľký sortiment výrobkov starostlivosti o telo a vlasy (sprchové šampóny, mydlá, telové mlieka a oleje, anticelulitídny olej, deo, balzam na pery, vlasové šampóny, kondicionér...)

Medzi moje najobľúbenejšie produkty patria ampulky s obsahom morských rias (Aqua Feuchtigkeits Ampullen). Používajú sa niekoľkokrát do roka, ako intenzívna hydratačná kúra pre pleť. Každý večer nanesiete na tvár, krk a dekolt obsah jednej ampulky.. Ooch bože!.. Budete mať tak hodvábnu a zdravú pokožku, že tomu ani nebudete veriť. Zamilujete si ich, tak ako ja ;)



Používaním prírodnej kozmetiky pomôžete sebe aj prírode. Buďte však trpezliví, pretože prírodnej kozmetike môže trvať dlhšiu dobu, než sa naplno prejavia jej pozitívne výsledky, zato sú ale trvalejšie! :-)

Kozmetiku Alverde zakúpite v predajniach dm drogerie markt.

CONVERSATION

3 komentárov:

  1. Neviem úplne presne, ale pamätám si, že určite okolo 6€..úplne úžasná cena za taký výrobok! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Používam kompaktný make-up Alverde a možem len doporučiť..

    OdpovedaťOdstrániť